March 31, 2016

Robi Muhurto 31 Package Tariff

Tags

Robi Muhurto 31 Package Details:

Robi introduce 1sec/pulse new prepaid package which name is Muhurto 31. This package is thebest 1 sec pulse package where you will get 1 paisa/sec to one priyo number and 2 paisa/sec in all local numbers 24 hours. For more information Muhurto 31 package is below -

        Muhurto 31 Package Tariff:

Categories
Robi Number
(Per Min. / Rate)
Others Number
(Per Min. / Rate)
Time (Hours)
Priyo Number
0.30 TK
N/A
24 Hours
Non FnF
1.20 TK
1.20 TK
24 Hours
Local SMS
0.50 TK
0.50 TK
24 Hours
FnF Number
1 FnF (Robi Numbers)
Pulse
1 sec
          Note: 15% VAT will be applicable with all tariff. 

Frequently Asked Questions and Answers:

1) How to migrate Tarunno 26 package?
Ans: Dail *8999*31# (Free).

2) May I add any FnF in this package?
Ans: Yes, 3 FnF (1 Priyo Number).

3) How to add FnF in this package?
Ans: Go to massage option and Type A 018xxxxxxxx and send to 8636 or Dail *140#.

4) How to add Priyo number in this package?
Ans: Go to massage option and Type P 018xxxxxxxx and send to 8636 or Dail *140#.

5) How to delete FnF number in this package?
Ans: Go to massage option and Type D 018xxxxxxxx send to 8363.

6) How to check FnF number in this package?
Ans: Go to massage option and Type "F" and send to 8363.

7) After how many days may I migrate to other package?
Ans: After 1 calendar day to migration date.

8) After how many days may can be changed FnF & Partner number?
Ans: After 15 days to fnf adding date.

Want to know more information just dail *8999# or call help line 123 or 01819400400.

Related Offers