March 31, 2016

GrameenPhone Amontron Package Tariff

GrameenPhone Amontron Package Details:

GrameenPhone introducing a new prepaid package which is Amontron. Here can gets lowest call rate others number and one super FnF number (GP-GP) with 10 sec pulse. For more informationAmontron package is below -

        Amontron Package Tariff:

Categories
GP to GP Number
(Per Min. / Rate)
GP to Others Number
(Per Min. / Rate)
Time (Hours)
Supper FnF
0.30 TK
N/A
24 Hours
FnF Number
N/A
N/A
N/A
Non FnF
1.23 TK
0.66 TK
24 Hours
Local SMS
0.50 TK
0.50 TK
24 Hours
ISD SMS
2.50 TK
2.50 TK
24 Hours
Number of FnF
1 Supper FnF
Pulse
10 sec
         Note: 15% VAT will be applicable with all tariff. 

Frequently Asked Questions and Answers:

1) How to migrate Amontron package?
Ans: Just dail *111*44# (Free) or Type "AM" and send to 4444.

2) How much super FnF add in Amontron package?
Ans: Only one (GP Number).

3) Have any FnF in Amontron package?
Ans: No.

3) How to add super FnF in Amontron package?
Ans: Go to massage option and Type "SF"<Space>FnF Number send to 2888.

4) How to replace Super FnF number in Amontron package?
Ans: Go to massage option and Type SFC <Space> Oldnumber<space>Newnumber and send to 2888.

5) How to check FnF number in Amontron package?
Ans: Go to massage option and Type "FF" and send to 2888.

6) After how many days may I migrate to other package?
Ans: After 1 calendar day to migration date.

7) After how many days may I change FnF number?
Ans: After 15 days to fnf adding date.

Want to know more information just dail *111*44# or call help line 121 or 1711594594.

Related Offers